Dom 3 mest sålda produkterna 2022 enligt trend rapport

 

1. Shapewear
Vid 2022 förväntas shapewear-marknaden höja sig till cirka 5,6 miljarder kronor i omsättningen. Vad som började som ett underkläder har övergått till en bit för vardagligt slitage. Modeshandelare lager också sina butiker med kroppsdelar som hjälper till att skapa en bantningssilhouette. Shapewear nischen erbjuder kvinnor en mängd olika stilar än vad som antingen kan bäras under kläder med olika skärningar eller som en topp, men shapewear är fortfarande populär inom underkläder industrin där den först uppstod.

Vad som gör att denna produkt är värt att överväga är att det ger återförsäljare mycket mångsidighet: om du säljer underkläder, dammodell eller vill lägga till denna kategori i en butik för allmänna kläder, kan du hitta shapewear i olika färger, stilar , och storlekar för att möta behoven hos din mångsidiga kundbas.

 Telefontillbehör

2. Telefontillbehör
Telefontillbehörsindustrin har ökat i flera år. Vid 2022 bör den nå 107,3 miljarder dollar i marknadslock. Telefonväskor, grepp, skärmskydd, reparationssatser, laddare och hörlurar har visat sig vara konsekvent populära.

Dropshipping, med hjälp av Oberlo-appen, är ett av de mest effektiva sätten att starta ett företag i denna nisch. Eftersom det finns så många produkter du kan sälja, kan du erbjuda ett brett utbud av produkttyper utan att behöva köpa inventering på förhand. Du betalar bara för varor när kunder köper från din butik. Telefontillbehör har visat sig vara en produktlinje med tillförlitlig och växande efterfrågan, med starka signaler för att vara en ständigt grön nisch som mode, heminredning och fitness.

Telefon tillbehör som fall och grepp fungerar bra på visuella plattformar som Facebook, Instagram eller Pinterest. Att köra annonser och vara aktiv på dessa plattformar är ett bra sätt att göra din första försäljning. Om du säljer skärmskydd, reparationssatser eller laddare är dessa produkter mer sökbaserade som kräver en avsiktlig sökordsstrategi eller användning av Google Adwords för att tjäna pengar. Om SEO inte är din starka kostym, är det enklaste sättet att tjäna pengar på sökbaserade produkter genom att erbjuda dem som upsells för dina telefonfall. Om någon till exempel köpte ett iPhone-fodral skulle du kunna ge upp en iPhone-laddare. När du skapar annonser kan du rikta in folk baserat på deras enhet. Om en person exempelvis har en Samsung-telefon kan du skapa en annons som säger “Samsung-telefonfall för endast 19,99 dollar” för att locka personen till att klicka på din annons.

Athleisure

3. Athleisure
I mode förändras trenderna ständigt. Men athleisure är en mode trend som är här för att stanna. Athleisure är ett aktivt slitage som är ett vardagligt utseende istället för idrottsformål som att gå till gymmet. Inom den här kategorin kan du sälja allt från sweatshirts, sweatpants, leggings, sportbras, tankplagg, huvudband, capris och skor, allt i otaliga färger och stilar.

Dessutom kan du ta den här nischen i flera riktningar: som en fristående butik, som en produktsamling inom modenischen, eller du kan marknadsföra dina produkter inom en av de många fitness-nischarna. Beroende på hur du placerar ditt varumärke kan det vara en möjlighet att expandera till andra produkt vertikaler såsom modeaccessoarer och smycken eller träningsaccessoarer som yogamattor.Kvinnliga årtusenden är vanligtvis målmarknaden för athleisure. Visuella plattformar som Facebook, Instagram och Pinterest är perfekta kanaler för att växa ditt varumärke, oavsett om du driver organisk tillväxt eller använder annonseringsplattformar. Vi rekommenderar också att du tittar på drivande tillväxt med influencer marknadsföring. Du kan hitta fitnessinflytande inom din nisch med hjälp av Instagrams sökverktyg. Influencers kan modellera dina kläder och ge ditt varumärke en rop ut mot en avgift eller en provision av försäljning.

Dela: Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Följ: google_plusrss

Kommentera