Denna lilla lådan hjälper dig att koppla av i hemsk sommarvärme.

Traditionella luftkonditioneringsapparater är föråldrade. De kostar mycket att installera och ännu dyrare att köra. De är enorma och bullriga svåra och farliga att rengöra. Du kan inte flytta dem runt huset med dig eller ta dem utanför!

En annan lösning – Fläktar. De är billigare, men de blåser bara i luften – vad händer om luften är för varm redan? Det är faktiskt bara att du känner dig ännu värre när den heta luften rör dig runt ditt rum! Plus de är bullriga.

För några av oss börjar det varma vädret redan bli ett problem. Det är också väldigt svårt att sova på natten i fuktig, täppt luft.

Tusentals människor använder nu ett mycket billigare alternativ för att kyla sig i värmen och städa sin personliga luft.

Med över miljoner enheter sålda över hela världen blir denna enhet en av de mest framgångsrika prylarna i 2018. Alla vill ha den här fantastiska lådan för sommaren också!

Vad pratar vi om?

Möt den nya CoolAir, ett innovativt alternativ till AC som kyler dig precis detsamma! Det är en perfekt lösning för de mycket heta dagarna och nätterna!

Dela: Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Följ: google_plusrss

Kommentera