Vad är Popcorn Time

Popcorn Time gränssnitt presenter miniatyrbilder och filmtitlar på ett sätt som liknar Netflix  fast det är gratis .

Denna förteckning över medier kan sökas och bläddrade efter genre eller kategorier. När en användare klickar på en av titlarna är filmen laddas ned via bittorrent-protokollet.

Som med andra BitTorrent-klienter, så snart som Popcorn Time började ladda ner en film, det började även att dela nedladdade innehåll med andra användare i tekniska termer, seedade det torrent till andra i bittorrent svärm. Det fortsatte att göra den nedladdade innehåll tillgängligt för andra tills filmen raderas, som normalt gjordes automatiskt när programmet stängdes.

Popcorn Time utvecklades “i ett par veckor” av en grupp från Buenos Aires, Argentina som valde “Pochoclín” (härlett från pochoclo, vilket innebär popcorn i Buenos Aires språkbruk) som sin maskot. De trodde att piratkopiering var en “serviceproblem” som skapats av “en bransch som porträtterar innovation som ett hot mot deras antika recept för att samla in värde”, och även hävdade att strömmande leverantörer fick ges alltför många restriktioner och tvingas ge inkonsekvent tjänst mellan länder noterar att strömmande leverantörer i sitt hemland Argentina “verkar tro att Den där Mary är en ny film.

Förfogande för Linux, Mac OS X, Windows och Android, Popcorn Tid källkod var laddas ner från deras hemsida; Projektet syftade till att vara fri programvara. Bidragande lokaliserade upp programmet i 44 språk.
Popcorn Tid blev föremål för mainstream media uppmärksamhet för sin användarvänlighet, med PC Magazine och CBS News likna Popcorn Dags att Netflix, och noterar dess uppenbara fördelar jämfört med Netflix till exempel storleken på sitt bibliotek, och den senaste tidens val tillgängliga.  Caitlin Dewey i Washington Post sade Popcorn Tid kan ha varit ett försök att göra den normalt “skissartade” ekosystem av torrents mer tillgängliga genom att ge den ett rent modernt utseende och ett lättanvänt gränssnitt.

Här kan du upptäcka Popcorn time >>

Dela: Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Följ: google_plusrss

Kommentera