Vad är snapchat score ?

Snapchat använder ett poängsystem, vilket i slutändan ger varje användarnamn en Snapchat poäng, som också kallas en hög poäng eller “hiscore” bland Snapchat samhället. Att Snapchat poäng förenklar ner till hur ofta du använder Snapchat, ofta gånger i hundratals till några tusen, men jag har sett poängen över 20.000 poäng!

Nedan jag gå in i detalj på hur Snapchat poängen fungerar, förklarar höga poäng, och hur du visar din poäng.

Din poäng i Snapchat är ett mått på hur många gånger du har skickat eller tagit emot ett kick. Din poäng är en kombination av hur många snaps du har skickat till vänner och hur många snaps du har fått.

Enligt Snapchat hemsida, ger poängsystem varje användare 1 poäng för varje snap skickas och 1 poäng för varje snap emot.

Det spelar ingen roll vem du får en kick från eller vem du skickar den till. Det spelar alltså ingen roll om du skickar en bild eller ett videoklipp. Om du skickar ut något för många människor på en gång, bara det räknas som 1 poäng.

Uppdatering Snapchat Poäng

Det kan ta lite tills din poäng eller en väns poäng uppdateras, ibland tar en dag för att uppdatera, ibland uppdatera omedelbart. Vissa människor har föreslagit att Snapchat begränsar de potentiella poäng du kan få för att skicka och ta emot ett snäpp från ett användarnamn i en viss dag, men detta har inte verifierats.

Kom också ihåg att snäpp, oavsett om det är en pic eller video, måste öppnas för att få poäng mot din Snapchat poäng. Det behöver inte lägga till dina poäng tills du öppnar den, så se till att du öppnar alla dina snaps.

Så ser du dina Snapchat poäng

Du kan visa din egen Snapchat poäng genom att öppna appen, knacka torget på det nedre vänstra hörnet, sedan knacka där det står “Snapchat” längst upp på skärmen.

Detta kommer att ändras till två nummer; den första siffran är hur många snaps du har skickat; den andra siffran är nu många snaps som du har fått totalt.

Känn dig inte illa om din Snapchat värdering är lägre än dina vänner. När det kommer till kritan, inte göra skillnad vad din höga poäng är.

Sammanfattningsvis är din Snapchat poäng baserad på, ganska mycket, hur ofta du samarbeta med app. Resten går från den punkten. Så om du har Snapchat, men sällan använder det, så har du förmodligen inte tjäna poäng. Snapchat är en av de appar som du verkligen måste vara engagerade med att njuta av och det är inte svårt att älska det. Det har fått detta verkligen unik premiss och idé som påminner om gamla Inspector Gadget visar och Mission Impossible där du har makten att skicka ett videomeddelande med en uppsättning utgångstiden. Så, om du vill skicka ett meddelande och inte ha det komma ut i allmänheten, Snapchat det. Om du vill pressa någon att verkligen lyssna på dig, Snapchat det. Det är riktigt bra. Så börjar få dessa punkter!

Slutligen innehåller hiscore inte påverkar hur appen fungerar eller hur vänner kan se dina foton. Om du har några andra tips på Snapchat poäng, lämna dem nedan, även berätta den högsta poängen du har sett!

Dela: Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Följ: google_plusrss

Lämna ett svar