Hur man tjänar pengar snabbt utan jobb

Alla vill ha mer pengar. Men att hitta jobb kan vara svårt och tidskrävande. Så istället för att fylla i ansökningar och gå igenom hela intervjuprocessen, prova ett av dessa enkla sätt att tjäna pengar snabbt utan jobb!

1. Garage försäljning

Ha garage försäljning. En garageförsäljning är ett bra sätt att bli av med oönskade hushållsartiklar och tjäna pengar i processen! Häftklamrar av garageförsäljning inkluderar gamla kläder, böcker, leksaker, hushållssnickar, gräsmatta och trädgårdsredskap, sportutrustning och brädspel. Större föremål som möbler och ibland hemtvätt säljs också. Garageförsäljningen tar tid och förberedelser, så se till att du planerar att planera i god tid.

Bestäm ett datum. Välj ett datum 2-3 veckor före tid. Detta ger dig tid att planera och marknadsföra din försäljning.
När du ställer in ett datum, var medveten om årstiden och var noga med att ta hänsyn till väder och temperatur. Du är mindre benägna att ha god trafik på mycket heta eller mycket kalla dagar och regn är avskräckande.

Annonsera din garageförsäljning i lokala tidningar, på community bulletin boards och på Craigslist. Ju fler människor som är medvetna om att din garageförsäljning äger rum, desto fler människor kommer att dyka upp!
Samla föremål till salu. Detta bör ske under de veckor som leder till din garageförsäljning. Gå igenom gamla lådor i garaget, vinden och under trappan. Gå från rum till rum och samla saker du inte längre vill ha eller behöver.

Fäst en tydligt skrivet prisetikett för varje objekt. Detta kommer att underlätta för kunderna och spara tid på dagen. Du kan använda små självhäftande etiketter, bitar av maskeringstejp eller en klisterpistol.

Få hjälp av vänner, familj och grannar. Detta kommer att göra ditt garage försäljning mer hanterbar och mindre stressande. Du kommer också ha roligare på det här sättet!
Har gott om förändring. Gå till banken dagen innan din garage försäljning och få rullar av kvartaler, dimes och nickels och massor av dollarräkningar.

Lägg till intresse för din garageförsäljning genom att sälja hantverk, bakverk och drycker. Föremål som kakor och limonad kommer att sälja bra samtidigt som de uppmuntrar människor att hålla sig lite längre.

 

2. Loppmarknad

Delta i en loppmarknad. En loppmarknad är en typ av basar som hyr utrymme till människor som vill sälja eller byta varor. Du kan sälja alla typer av begagnade varor på en loppmarknad, men smycken, hushållsmöbler och sportutrustning är populära och lönsamma val.
Ta reda på platsen för din närmaste loppmarknad. Prata med säljare och ta reda på om de är nöjda med trafik och försäljning på den platsen.

Ta reda på hur mycket det kostar att hyra en båt på loppmarknaden. Jämför med andra loppmarknader.
Ta reda på när loppmarknaden är öppen. Vissa loppmarknader är öppna varje helg och bara en gång i månaden.

Ta reda på hur monteringsutrymmet är reserverat. Kan du bara visa upp dagen eller behöver du boka ditt utrymme i förväg? Finns utomhus- och inomhuskabiner?
Ta reda på om du behöver tillstånd att sälja varor på din lokala loppmarknad. Engångsleverantörer kan inte vara skyldiga att få tillstånd, men om du planerar att sälja regelbundet kan ett tillstånd vara nödvändigt.
Tänk på om du behöver bord, stolar eller tält för att sälja dina varor. Ta reda på om dessa objekt är tillgängliga att hyra.
När du säljer, se till att det finns gott om ändringar som kan ha bara sedlar. Erbjud papper eller återanvändbara påsar för dina kunder att använda.

3. Hyra

Hyr dina saker. Att hyra ut dina tillhörigheter är ett bekvämt sätt att tjäna lite pengar. Allt fler är människor ovilliga att spendera stora summor pengar på saker som de sällan använder. Istället är människor beredda att hyra sådana föremål från sparsamma människor som är villiga att låna sina tillhörigheter för en lämplig avgift. Lyxartiklar som semesterbostäder, båtar och husvagnar har alltid varit populära uthyrningsartiklar, men nu finns det också entusiastiska takare som föremål som dammsugare, elverktyg och elektronisk utrustning.

 

 

 

 

Dela: Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Följ: google_plusrss

Lämna ett svar